IKEA och förberedande inför i morgon

Skola, Lägenhet

Idag var jag ledig som jag nämnt många gånger förut (jag har varit väldigt taggad på det). Skjutsade Ola till skolan vid 10 sen drog jag och mamma på shopping till lägenheten, i morgon så flyttar vi!

Började på Jysk i boländerna där vi köpte täcke och tänkte köpa lakan och madrasskydd men det var slut med båda delarna. Sen drog vi till gränby för mamma ville till swedbank och göra av med lite gamla sedlar som hon har kvar. Först så var insättningsautomaten borta och sen kom vi fram till där swedbank låg förut men de höll på med ombyggnad där så vi fick gå ut till ett nytt hus på parkeringen där swedbank ligger nu tydligen. Det är lite hopplöst att försöka gå runt med mamma när hon vet var hon ska för då går hon så himla fort.

Vi åkte sen till ikea för att kolla på lakan och madrasskydd. Vi kollade även om det fanns någon förlängning till skrivbordet vi redan har för det skulle behövas om både jag och Ola vill sitta vid skrivbordet men dom har slutat tillverka den modellen. Får lösa det på något annat sätt. Blev nya bestick för de hade vi inte sen tidigare men tallrikar har vi och glas har mamma i överflöd som vi kan få ta. Det är ju första gången vi hyr omöblerat så blir mycket nytt nu.

När vi kom hem så gjorde vi i ordning hamburgarna vi hade i kylen och åt lunch. Efter lunchen testade jag en ny ansiktsmask som jag fick hem häromdagen, väldigt spännande. Sen läste jag föreläsningsanteckningar till föreläsningarna i morgon som jag troligtvis missar för vi flyttar istället. Dock så fanns det bara ute för en av de tre föreläsningarna så får läsa ikapp de andra sen. Började packa ihop kläder och saker jag har här hos mamma inför i morgon, längtar så mycket!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer