Inläggstorka

Det råkade bli helt tomt på bloggen igår, önskar jag kunde säga för att vi hade mycket att göra men vi var bara väldigt lata. Vi skulle börjat vid åtta men bestämde oss för att inte gå på första föreläsningen och plugga själva istället. Vi kom då till skolan först vid tio och spenderade några timmar i verkstan med att endfräsa en del av de vi sågade förra veckan.

När vi satt på lunch så märkte vi att våran föreläsare ställt in sista föreläsningen så vi slutade redan då. När vi kom hem var vi båda helt slut av någon anledning så vi bara låg och glodde på tvn, gjorde inlämningsuppgiften till dagen efter. När de var klart så tyckte jag vi borde gå ut i det härliga vädret så blev en promenad till Ica väst. Fick med oss en hel del mat men vi orkade iaf bära allt hem med. Tog lite för lång tid för oss än jag tänkt och hade inte skaffat någon plan för hur jag skulle ta mig till träningen. Fick bli en kväll i soffan istället med en helt okej film.

Idag gick vi på lektionen vid tio istället för vid ett så slutade tidigt. Vi gick hem och gjorde hamburgare till lunch och började kolla på inlämningen till i morgon. Vid tre var jag på jobbet för att lära mig lite om mediciner, träffa barnen jag ska jobba med om en månad, tog och skrev ut bilder för att sätta upp när jag jobbar, testade inloggningen på datorn och deras hemsida som jag fick igår och lite annat. Var där i drygt två timmar och nu sitter hemma helt nyäten. Om en timme kommer Angelica och hämtar mig så ska vi på träning.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer