Inlämning avklarad

Kattunge, Plugg

Efter föreläsningen drog Anna och Emil med oss hem så vi kunde göra mekanikinlämningen till idag. Ola blev klar med sin labb tidigt i morse så han hade redan klurat på förmiddagen när jag var på promenad med Zelda. När vi kom hem lyckades vi alla missa en längre tid vilket kaos Zorro skapat. Han hade puttat ner pantpåsen från kylen och det var flaskor och brukar överallt vilket han stolt visade upp att det var han som åstadkommit det. Inte nog med att han är busig, han skryter om det med.

Det tog ungefär två timmar till att bli klara med inlämningen, Emil drog hem och Anna ner på stan för hon skulle på teater. Jag och Ola åt upp alla smårester vi hade i kylen till middag och sen åkte vi och handlade, Zorro behövde kattmat och vi behövde frukost. Det blev Cola och linschips till två Black mirror avsnitt när vi kom hem, gratis är gott! (Syftar på colan som jag fick av Angelica och Fredrik för att jag rastade Zelda i morse, bullarna åts upp när vi pluggade) I morgon har vi bara en halvtimmes labb i schemat, jag hade tänkt gå på en föreläsning med vid åtta för tänkte skriva den omtentan om två veckor. Inser nu att gå på en föreläsning mitt i kanske inte ger så mycket så tänkte gå upp tidigare och gå igenom föreläsningarna från början istället för att repetera. Hoppas jag lyckas komma upp bara.

I morgon är det pubrunda för våran sektion men också träning med Danmark, troligtvis enda träningen den här veckan då både den i måndags och idag blev inställd på grund av snö och kyla. Känner att jag behöver gå i morgon då plus att det troligtvis är sista gången att prova kläder inför beställningen om jag ska spela med dem som de lutar mot nu. Vi får se vad jag bestämmer mig för att göra.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer