Inlämningar firade med whisky

Plugg, Nyårslöfte, Whisky

Får man ha boken på tentan är man tvungen att köpa varsin. Tur att vi valde att göra det för över tre år sen så vi kan använda dem igen nu när vi äntligen bestämt oss för att ta tag i våra liv och klara den här jobbiga kursen. Som sagt är den mycket lättare att ta in nu och man hänger med mycket bättre än första gången vi gick den så det kommer säkert gå bra. Vi har i alla fall gjort förberedande till den föreläsningen i morgon.

Inlämningen vi jobbat på de senaste dagarna är nu också inlämnad. Skriven i Latex så man programmerar dokumentet man skriver rapporten i, blir snyggt men tar ett tag att lära sig kommandon.

Nu firar vi inlämningarna med att smaka en av samplerna Ola köpt. Han såg att den fanns billigt i Danmark och vi ska kanske ta en tripp ner dit när vi åker till Jessica i helgen. Dock så var just den här ingen favorit så blir nog till att hitta något annat spännande.

Nu blir det några avsnitt av Dirk Gently hollistiska detektivbyrå. Skum men rolig som sagt, finns på netflix! Är var uppe i 3,8k steg idag än så länge och så många fler blir det nog inte men i morgon ska jag samla på mig en hel del steg ska ni se.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Albert
,

Ni hade ju kunnat låna min bok tbh 😊

MarikaEdith
MarikaEdith,
Fast vi köpte ju böckerna för tre år sen? 😉
nouw.com/marikaedith