Inlämningsuppgift och pizza

Skola, Sjuk

Med en parkeringsbricka och linjal kan man komma långt. Vi kämpade hårt med uppgiften och blev klara ganska tidigt ändå. När vi precis lyckats blir klara med sista frågan gick jag och Anna till Ica och köpte pizza. Behöver desperat steg den här veckan då jag legat ner i fyra dagar, kom ändå inte ens nästan upp i dagsmålet.

Det blev massa pizza från Ica, de hade 3 för 60 så vi köpte sex stycken. Märkte dock när vi kom dit att det bara var ett köp per hushåll och Anna hade inte sin plånbok med sig, dock hade jag kontanter så jag köpte tre och så köpte hon tre. Sen åt vi oss supermätta och spelade en omgång av Gin rummy. På något sätt lyckades jag vinna, hade megatur att börja med tre jokrar och fick upp en fjärde som gjorde att jag vann.

Nu har Anna och Emil åkt hem och vi sitter och halvt kollar på lol och halvt packar inför Enköping i morgon. Är helt slut efter en riktigt lång första dag på benen. Känns som att jag ska få kramp i båda mina vader när som helst, kan inte andas med näsan, halsen är rosslig och huvudet värker. I morgon är dagen då det här är över, i believe!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer