Inrett lägenheten

Lägenhet

Här kommer bilder på lägenheten när vi ställt in våra möbler. Vi flyttade som sagt från 40 kvm till 76 kvm så våra möbler fyller inte riktigt upp hela lägenheten som ni kommer få se. När man kommer in är det först en liten hall där man kan ställa skor och hänga jacka. Direkt till vänster har vi vårt lilla gästrum/kontor/spelrum, det är fortfarande väldigt oklart vad som ska hända där inne. Har fortfarande grejer som vi inte kunnat packa upp där inne med.

Om man istället svänger höger kommer man ha toaletten på höger sida och en walk in closet till vänster. När jag fick äran att packa upp de som skulle in i walk in closeten så såg jag självklart till att skorna fick hedersplatsen, får se hur länge jag tillåts att ha det så.

Om man fortsätter förbi toaletten kommer man in i sovrummet, som äntligen har sängen i centrum och ingen dator! Så härligt! Sängen lämnade hyresgästen kvar och vi fick ett stort täcke och sängkläder av Olas föräldrar i inflyttningspresent så det är riktigt mysigt där inne nu.

På bilden nere till vänster står jag med ryggen mot toan, till höger är sovrummet, dörren till vänster leder till walk in closeten och rakt fram leder till vardagsrummet och köket. Såklart lyckades Ola få in sitt vitrinskåp med whisky på bästa stället i lägenheten och även lyckades putta ut mina böcker från den lilla plats som de hade där inne. Därav kartongen, den enda kartongen som inte plockats upp än för vi har inte hittat något nytt ställe för böckerna. Rakt fram till höger har vi utrymmet med köksbordet och förbi det ligger köket, till vänster vid vitrinskåpet ligger vardagsrummet.

Vardagsrummet har den stora soffan vi fått av mamma med soffbordet vi hade till våran gamla soffa. Behöver köpa en ny och låter det här gå tillbaka till den gamla soffan då det inte gifter sig speciellt bra tillsammans här. Vi vill även gärna ha en ny tv och tv-bänk, TVn här är också från mamma en gång i tiden, vilket är fyra lägenheter sen och den var gammal redan då. Hade varit underbart med en smart-tv men det får kanske vänta några löner med tanke på att vi betalar dubbla hyror just nu. Katternas träd står även här men vi funderar på att köpa ett nytt och ställa det här i det andra rummet. Katterna har fått stått ut i en studentlägenhet första två-tre åren av deras liv så nu ska de få skämmas bort lite.

Sista rummet är köket, där har det ju inte kommit in några möbler men vi fick iaf upp våra kylskåpsmagneter. Dock så är våra kylskåp inklädda i vanliga skåpsluckor så magneterna fick hamna på fläkten istället men det gör att köket känns lite mer som vårat. Vi har ju balkongen med som endast har två fällstolar så det måste också inredas på något vis. Men det här är en början och något som absolut går att leva i.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer