Inställd träning och flyttkaos

Lägenhet, Träning

Vaknade tidigt i morse och tänkte att det vore ju ett perfekt tillfälle att gå ut och springa. Vi ska nämligen köra en sista tvättomgång innan flytt ikväll så då kunde jag träna och sen ändå få träningskläderna tvättade. Men när Ola drog upp dardinerna så jag kunde kika ut så föll det stora snöflingor utanför och backen var helt blöt. Så la mig ner igen. 

Om det hinner sluta och komma fram en sol innan lunch så kanske det blir en springtur på lunchen istället. Annars blir nästa tur nere i Linköping! Vi får tillgång till släpet vi hyrt om exakt två dygn!

Det börjar bli många kartonger på den lilla ytan vi har nu, vi har packat mycket av det vi inte behöver använda men är nog några kartonger till. Blir spännande att se hur mycket som går in i en släpvagn och två bilar som blir första lasset till Linköping. Systrarna och pappa som har erfarenheter att flytta från fullt möblerade lägenheter påstår att allt kommer gå in, det får plats mycket mer än man tror men Ola är extremt tveksam och jag börjar också bli tveksam när jag ser alla kartonger överallt.

Katterna har faktiskt varit mycket snällare än vi trott med alla kartonger och påsar överallt. Visst försöker de klättra ner så fort de ser en öppen kartong och påsar plassrar så roligt men vi får ändå sova om nätterna så det är ju schysst av dem. Nu måste jag upp och jobba, två jobbdagar kvar på gamla projektet innan flytten och nya projektet börjar. Blir spännande att se om man får komma in till kontoret eller om det blir att jobba hemifrån direkt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer