Instängda på toan

Kvart i sju ringer mamma, hon är på väg hit med Zorro igen! Så vi klädde på oss och gick ner och hämta honom. Alla möbler är runtflyttade för att ge plats åt dom som ska göra klart fönsterna. Han gick runt och undersökte lite innan han kom och la sig hos oss. I ungefär en halvtimme fick vi slumra till innan det knackade på dörren.

Byggarbetarna var här, redo för att sätta in sista plåtbiten till fönsterna. Vi stängde in Zorro på toan men jag ville inte att han skulle vara ensam när borrarna och allt gick igång så jag satte mig inne med honom. Först låg han på mattan en stund sen när det började låta massa så hoppade han upp och gömde sig i mitt knä, där låg han och var gosig i en halvtimme tills jag var tvungen att börja byta om. Då skickade jag in Ola istället.

Första fönstret är nu klart och han jobbar på det andra sen kan vi släppa ut honom igen. Jag ska vara i skolan till tio för att redovisa labrapporten i Elektronik i extrema miljöer. När det är gjort är det "bara" tentorna kvar i den här perioden! Längtar tills dom är över!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer