Inviga Valborgshelgen

Spel, Födelsedag, Fest

Igår hade vi förfest hos oss för att fira in valborg och att Callefille fyller 25. Eftersom jag hade tidig match idag så drack jag bara Cola hela kvällen. Hade dragit i mig en och en halv liters flaska redan innan första gästerna kom och de som känner mig kan förstå hur mycket jag klättrade på väggarna. Jag var överallt och kunde inte sitta stilla i fem sekunder.

Vi spelade kort, beer pong och hade kul som alltid. Vid sju drog Aik-Sirius igång och jag bänkade mig framför Tv:n. Det var ingen annan som var speciellt intresserad av matchen så jag vred Tv:n och satt på bordet och kollade medan de andra spelade någon dryckeslek runt soffbordet. Jag var fett inne i matchen och helt plötsligt hade två timmar sprungit förbi. Folk började snacka om att röra sig till tältet men jag kände på mig att mitt sockerrus skulle vara för mycket för att följa med ut. Anna var inte heller så sugen på utgång så vi båda gav bort våra inträdesbiljetter och stannade hemma när de andra drog ut.

Vi byggde denna otroligt mysiga koja med madrass och sängkläder som Sofie och Brandt skulle sova över på i natt. Det höll inte så länge dock då Zorro envisades med att springa på "taket" som bara var ett lakan så vi tog bort lakanet. Vi fixade lite med min kamera och försökte koppla ihop den med mobilen över wifi, gick kanske inte jättebra till att börja med så jag bara hittade instruktioner på danska men vi löste det till slut. Alla bilder i inlägget kommer från kameran, bara spontant tagna utan att försöka göra de bästa bilderna men är nöjd ändå. Det är skjut nice hur lätt det är, när man vet hur man gör, att föra över bilderna mellan enheter. Kommer helt klart försöka använda den så mycket som möjligt.

Ola, Brandt och Sofie kom hem strax innan ett och jag och Anna fortsatte prata i sovrummet och lät Sofie och Brandt sova i vardagsrummet. Ola låg på sängen bredvid när vi snackade men dröjde inte länge innan han snarkade. Klockan drog iväg väldigt fort och helt plötsligt inser jag att om jag somnar nu så är det exakt sju timmar till min match i morgon börjar.. Ni kan förstå att det inte blev mycket sömn då men som ni kanske redan läst så gick det alldeles utmärkt ändå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer