Istället för att bada

Kattunge, Jobb, Lägenhet
Vi hade bokat in en bad-date med Emil och Albert idag men eftersom vi sovit så dåligt och misstänker att om vi är borta hela dagen på jobb och hela kvällen för att bada kommer Zorro härja ännu mer. Därför ställde vi in och det blev inget bada idag. Istället när jag kom hem, efter det obligatoriska Zorro-myset såklart, så ställde jag mig och diskade, inte lika kul som att bada kanske men verkligen behövligt. Jag diskade i kanske en halvtimme men fick ändå inte allt diskat.

All den här disken ovan diskade jag. Diskstället fick vi av Olas föräldrar för ett tag sedan som är supersmidigt då man kan dra in och ut en del beroende på hur mycket man diskar. Det som kastrullen, stekpannan och en bunke ligger på är en annan smidig sak jag fått av mamma, diskmatta eller vad man ska kalla den. Jag brukar använda den när jag ska diska stora saker som jag inte vill ska ta upp hela diskstället.

Ändå har vi så här mycket disk kvar... plus matlådorna som fortfarande ligger i våra väskor och riskokaren vi använde igår och som jag måste använda igen idag då det blev en matlåda till med bara kyckling igår så ska göra den komplett. Förhoppningsvis orkar jag göra en till diskomgång efter maten då det även fyllts på med middagsdisk. Behöver även städa och dammsuga. Vore så bra om vi kunde få det gjort innan nya missen kommer så det är fint och fräscht för hennes hemkomst. Det betyder dock att jag bara har idag och i morgon på mig så hoppas verkligen jag orkar.
När Ola öppnade kylen för att börja laga mat så såg vi sillen som stod där. Blev därför en liten förrätt men sill och hårda mackor så middagen fick vänta. Blev ett avsnitt av en gammal serie som fått en till säsong för inte så länge sen, "Trolljägaren". Ja det är en tecknad serie (eller animerad, vad är ens skillnaden) för barn men jag gillar den 😄 Nu ska jag samla kraft till att städa lite till medan Ola spelar ett till game innan han ska börja laga mat. Ikväll är det andra semifinalen, får se hur jag gör med att se den för att ta en powernap innan, som jag testade igår, var inte så lyckat.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

A
,
så kan det gå, jag håller tummarna för att andra katten är lugnare och mer permanent myssugen
MarikaEdith
MarikaEdith,
Vi kommer ha två fighters hemma 😅
nouw.com/marikaedith