Its my b-day! (aa, fast nä)

Middag, Spel, Födelsedag

Jag fyllde ju inte riktigt år igår men vi åkte på en "utflykt" som jag fick i födelsedagspresent av min kära bror och syster med respektive. Det var tåg till Solna, middag på Mall of Scandinavia och sen fotbollsmatch på friends. Det blev lite bråttom från våran egna match för att hinna med tåget från Uppsala men det gick smidigt dit iaf. Rikard hoppade på i knivsta. Vi gick till O'Learys för att kolla om det fanns platser, pga matchen misstänkte vi att det skulle vara fullt men vi fick plats ändå. Det är ju otroligt stort där inne.

Det blev buffé som Fredrik först inte alls ville ha och sen utbrast att den var otroligt jävla bra och han hade kunnat lagt tusen spänn för att få äta den. Inte riktigt så dyrt var det. Buffén hade verkligen allt man ville ha, hamburgare, pizza, många olika sorters kött, massa sallad, bitar av hela kycklingar, thaimat, friterat, chicken wings, pannkakor, pommes, potatisgratäng, revbensspjäll och säkert en massa mer jag inte minns. När till och med jag har två tallrikar som blir mätt efter en halv då vet man att det var god mat.

Innan vi gick in och åt hade grabbarna fått syn på en spelhall så efter maten gick vi dit. Killarna spelade en liten stund medan jag och Angelica gick och kollade på deras minigolfbana. Väldigt uppfinningsrika hål, iaf själva utseendet, hur man skulle slå var dock inte alltid superkul men lite påhittiga hade de varit.

Sen begav vi oss till matchen. Kommer ett nytt eget inlägg om det alldeles strax.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer