Jag har köpt elsparkcykel!

Idag anlände elsparkcykeln! Det gick väldigt fort med tanke på att jag beställde den i måndagskväll. Det är en ninebot ES1 från Segway och håller kraven för att räknas som cykel (max 250w och 20km/h). Jag tänkte gå och hämta den själv då Ola alltid jobbar längre än mig men när jag kom på att paketet är 111cm högt och väger nästan 15 kg så ångrade jag mig. Valde därför att vika kläderna som vi tvättade igår och sortera underklädslådan som jag blev runtbökad i flytten.

Mitt i var dock Ola klar och ville gå till Ica för att handla och hämta paket så jag lämnade kläderna så som ni ser dem på bilden. Han sa att jag kunde fixa dem när han lagade mat. När vi hämtat paketet, jag hade skruvat ihop den och satt den på laddning så tänkte jag ta i tur med kläderna. Men då ville ju Ola att jag skulle skära potatis. Så jag skar potatis och grönsaker och sen blev det matdags. Ola hade beställt morotsbiffar till middag, så kul att han föreslår att vi äter vegetariskt!

Efter maten blev det en tur runt innergården för att testa den såklart. Kommer bli så mycket bättre att glida runt på denna istället för att cykla som jag efter sex år av att cykla till skolan med Ola har börjar att ogilla starkt. I morgon är det grill-aw med jobbet och första gången jag möter alla nya kollegor som anställd på kontoret. Perfekt tillfälle att inviga elscootern! Hoppas jag glider ifrån Ola när han cyklar bredvid 😁 Den gick ganska långsamt i uppförsbacke dock men det gör väl cykeln med 😉

När det sen var dags att sova så var ju hela underklädslådan kvar i sängen... Så det blev till att städa innan vi kunde lägga oss. I morgon är det aw och på fredag åker jag till Knivsta så mycket kul att se fram emot närmsta dagarna.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer