Jag provar sushi

Idag blev det utelunch. Nils hade varit bortrest hela helgen och kom hem först på förmiddagen idag så han hade ingen tid att laga matlåda till idag. Vi gav Anna uppdraget att hitta restaurang men allt hon kom fram till var gallerian, sen finns det en hel del restauranger där inne. Det blev till att testa Zan by pong som Nils redan testat en gång och som många på vårat kontor rekommenderat. Det är en buffé med rullande sushibord så man kan från bordet plocka sushi.

Jag är ju inte så förtjust i sushi men var så länge sen jag åt det så gav det ett försök ändå. Jag mindes inte fel, tycker fortfarande inte om det. Men de hade god varm buffé så fanns så jag blev mätt ändå.

Idag har vi nog haft den finaste utsikten från kontoret hittills. Klarblå himmel och solen lyste för fullt. Det är ju himla härligt att ha kontoret så högt upp ändå. Man kan ju se till globen men sånt går inte att fånga på bild så bra tyvärr.

Blev en halvtimme tidigare från jobbet än vanligt så vi hinner handla och äta innan träningen börjar. Då får vi dessutom åka samma tåg som Gleckan och jag ska låna ett par skor av henne till träningen ikväll så kanske jag glider runt mindre.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Tegelvägen , Upplands Väsby

Gillar

Kommentarer