Jessica 23 år!

Födelsedag

Gick sådär på tentan igår så har bara deppat hela dagen utan att få någon energi till att börja plugga till nästa. Hade glömt bort efter en sommar med jobb hur drygt det är att plugga. På kvällen kom Ola hem, vi åt en snabb middag i form av rester och cyklade till gleckan. Hon skulle nämligen köra oss till vår tredje systeryster i Vallentuna som fyller år idag. Fika presenter och se lägenheten nu när de bor där, varit där en gång tidigare när Bosse bodde där och kom nästan ihåg hur det såg ut faktiskt! Stort öppet och trevligt, börjar tycka våra 40 kvm är trånga nu, alla andra bor så mycket större än oss...

Där fick vi även träffa den sötingen till höger, Elvis, igen som har Erica som matte. Senast vi såg honom var förra sommaren och han har hunnit blivit så stor!

Bild från förra sommaren då hon fyllde 22, idag fyller hon 23!

Hade precis tagit mig en sipp av vinet när vi kom på att jag kanske skulle följa med Erika hem och hämta tillbaka mammas bil. Jag skulle behöva låna den i morgon och hon har köpt en ny. Blev därför att ge bort vinet till Ola så fick han dricka dubbelt och jag fick nöja mig med pärondricka. Nu är vi hemma i sängen efter vår lilla roadtrip och i morgon blir det en ny med William, ska bli kul!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer