Jobbar ute efter stort glassfika

Idag vid halv ett så hade vi sommarfika innan alla börjar gå på semester på jobbet. Jag skulle sen tillbaka till fyra när Ola slutar för att bära skrivbord och sen åka och shoppa lite. Dock så får jag inte jobba på kontoret den här veckan och det tar ju 25 min med elsparkcykel till jobbet. Kände inte riktigt för att tappa en och en halv jobbtimme av att åka fram och tillbaka så jag satte mig på en bänk utanför kontoret istället.

Det såg så soligt ute så tänker att det vore ju superskönt att jobba sista timmarna i kortbyxor och t-shirt i solen. Insåg dock inte att sol inte alltid betyder 30 grader varmt bara för att vi varit så bortskämda senaste veckorna. Det var ju bara 17 grader och blåste som jag vet inte vad. Men snodde med mig en filt från kontoret och den hjälpte väldigt mycket.

Jag insåg när jag kom ner att jag borde lånat toan innan jag gick men orkade verkligen inte gå upp igen. Så nu har jag suttit här i två timmar, kissnödig. tur att jag hade filten så jag kunde knäppa upp byxorna lite, utan att någon ser, så de inte trycket så hårt på magen. Nu ska jag jobba en halvtimme till innan jag tar helg!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer