Jobbig natt

Kattunge, Tentor

Kunde verkligen inte sova i natt, så konstigt då jag var supertrött och knapp sovit något förra natten. Zorro röjde precis när vi gick och la oss vilket gjorde det lite svårare men han gick än då och la sig relativ tidig. När han låg bredvid mig i sin säng och jag var på väg att somna så fick han någon konstig nysattack och lät jätteunderligt. Under sekunden jag hörde det men inte såg han hann så många tankar flyga genom huvudet, 'shit, nu dör han' var första tätt av 'hur gör man om en katt sätter i halsen eller inte kan andas?' men när jag hade vänt mig mot honom var det redan över och han satt där som inget hade hänt.

Kanske den paniken som gjorde det svårare att somna efter det. Vred och vände mig många gånger, somnade tillslut runt kanske fyra tiden. Ola skulle upp relativt tidigt då han bestämt att plugga med en klasskompis men jag sov vidare och vaknade först vid halv ett. Så dagen idag har varit lite off och konstig, har försökt pluggat så gott det går och vi har börjat röja i köket efter nyår men det är mycket kvar på båda fronter.

Allt jag hoppas på nu är att få kunna somna ordentligt så jag kan ha en riktig pluggdag i morgon. Ola ska upp och skriva tenta vid åtta och jag önskar honom all lycka till, det kommer gå superbra.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer