Jobblördag

Jobb

Idag har det blivit en heldag på jobbet. Hade lyxen att få åka ner på stan och äta på max till lunch, gå runt i butiker och sen på museum, har ett ganska skönt jobb ändå. Nu har jag kommit hem igen, tog ändå tre försök innan jag lyckades komma ihåg allt som skulle göras. Gick ut genom dörren och insåg att jag fortfarande hade busskortet på mig som inte är mitt, gick in och lämnade det och gick ut igen. Den här gången hann jag cykla en bit innan jag kom ihåg att min halvätna matlåda var kvar i kylen så vände och hämtade den innan jag äntligen kunde åka på riktigt. När jag kom hem fick Zorro äntligen middag som varit ensam sen Ola åkte på eftermiddagen.

För mig var det en halvtimmes vila i soffan med att reda ut morgondagen. Våran sektion spelar innebandyturnering i morgon och man måste ha minst en av varje kön på planen hela tiden för att få spela. Vi på teknisk fysik har ju lite problem med att få ihop tjejer ibland och två tidigare år har jag ställt upp. I morgon har jag dock träning mellan 10-12 och träning 18.30-20, skulle tidsmässigt hinna men att träna konstant hela dagen skulle vara lite för mycket kanske. Fick höra att det löst det på annat sätt så det var ändå skönt på ett vis. Sen blev det bara att packa ihop smutstvätten och springa ner och börja tvätta. Kommer nog sitta död i soffan hela kvällen förutom de två gånger minst till som jag behöver gå ner för tvätten.

Jag är idag redan uppe i över 10 000 steg så det är kanske helt okej att spendera kvällen i soffan. Är nästan redan uppe i veckans steg och då har jag ändå två träningar i morgon som kommer bre på det ännu mer så den här veckan behöver jag inte oroa mig över stegen. När som helst ringer klockan för att jag ska gå ner och flytta tvätten till torktumlaren, tills dess har jag startat helgens lol-matcher på tvn.

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer