Julbord på Uthgård

Middag

Julbord på Uthgård är alltid populärt så om man vill ha plats behöver man oftast vara där långt innan fem när det börjar. Vi hade lektion mellan tre och fem så vi hade skickat ner några andra klasskompisar att fixa bord. Dock så hade vi en lärare som var speedigonsales, så han hann igenom en två timmars lektion på under en timme så vi kunde vara på Uthgård till fyra vi med.

När vi skulle gå från klassrummet så märkte jag dock att jag inte fått med mig hanskarna dit och jag vet att jag hade med mig dom i morse. Där vi va innan var på vägen till kårhuset så vi gick dit och kollade. När jag såg att dom inte var där kom jag på att jag nog lämnat dom inne på en toa i närheten av lektionssalen så jag gick tillbaka när dom andra gick till Uthgård. När jag kom tillbaka till toan så låg dom inte där, jag mindes dock att det hade legat en annan vante där inne som någon hade glömt och den var också borta nu. Tänkte att jag går till receptionen och frågar, dock så var receptionen öppen mellan nio och fyra och klockan var fem över fyra....

Uppgivet gick jag mot kårhusey och tänkte att jag får fråga dom i morgon. När jag precis skulle gå ut genom dörrarna såg jag att på höger sida stod tunnor men lappar på där det stod kvarglömda kläder på. Dom har alltid stått för och av någon anledning har jag aldrig behövt kolla i den förut men lyfte på locken och där låg dom! Sicken tur!

Nu har vi ätit julbord och spelat kort. Alldeles strax ska vi dra vidare hem till oss och kolla till Zorro. Kort Dag i morgon med om vi lyckas bli klar med videoredovisningen snabbt.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer