Juldagen

Kattunge, Jul, Lägenhet, Spel

Juldagen började lite segt efter alla roligheter. Somnade inte förrän vid fem på julafton så vi kom inte upp ur sängen förrän vid tolv på juldagen. Syskondöttrarna, Felippa och Felicia, gick igenom kartongen med kläder jag växt ur från pappa. Nu förstår jag att vissa kläder inte alls passa när det passar Olas nioåriga systerdotter 😆

Vi har tänkt åka från hummelsta till Långhundra igen för att hämta hem Zorro men vi hade ju två kartonger i baksätet och hela bakluckan full med julklappar så det gick ju inte. Sofie frågade om vi ville komma över till Brandt och spela Settlers så vi passade på att svänga förbi där innan Uppsala. Jag mådde dock för dåligt för att spela spel så jag låg i soffan och bloggade eller kollade på när de spelade.

Fick träffa deras lata kissemisse, sover i lika efterblivna positioner som vår misse. Christopher tog hem segern i spelet den här gången och vi körde hem till Uppsala igen.

Vi åkte förbi donken i Stenhagen men upptäckte att dom hade stängt, precis bredvid ligger Burger King så vi gick dit istället. När vi kom in var det fem minuter till stängning så vi beställde snabbt och tog med det hem.

Efter vi ätit och tömt hela bilen på julklappar och kläder började jag gå igenom det vi hade med oss. Ni ska nån gång snart få en uppdatering av vad vi fått men det får vänta tills jag orkar blogga på datorn. Jag packade upp allt och hittade en plats för det mesta sen gick jag igenom min byrå med kläder för att göra plats för det jag fick med från pappa. La bort nästan en hel kartong till, nu ska jag bara bestämma om det ska till kyrkan eller förrådet.

Alla kläder har nu en plats i byrån, garderoben eller under sängen och alla lådor går att stänga så jag är nöjd.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer