Julfirande nummer tre

Jul

När vi kom fram till Hummelsta var julbordet på väg fram. Precis allt som borde finnas på ett julbord fanns och lite till, allt smakade suveränt. Efter man hälsat på alla så var det bara att ta sig en tallrik och sätta sig. Man åt i omgångar och mycket varje gång. Helt proppmätt precis som det ska vara.

Efter maten kom tomten vandrandes runt husknuten och delade ut paket till alla snälla barn. Tänk att jag fick paket ändå, måste varit duktig på att lura tomten i år 😉 Ola och hans syskon plus respektive kör med secret santa så det inte blir så många att köpa till och man kan lägga en större summa på paketen. I år var det första gången jag var med och fira med dem och då alltså första gången jag var med i julklappalottningen. Vad jag fick, vad jag gav och de fina rimmen kommer i senare inlägg.

Efter tomten gått blev det gröt och sen sällskapsspel. Jag och Ola torskade "När då då?" men jag tog revansch i mästarnas mästare och efter en jämn och lite oklar kamp mot Sebbe så tog jag hem titeln. Riktigt kul var det tyckte jag.

Nu är julfirandet över för i år och jag längtar redan tills nästa.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jul
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer