Julfirande nummer två

Jul

Julaftonsmorgon var lite stressig då jag glömt blocket med mina julrim hos mamma och varken hon eller Bosse svarade i telefonen. Fick köra över och hoppas på att hon var hemma vilket hon var så det var bra. Sen kom Ola och jag på att vi hade fortfarande saker att skriva ut och de jag skulle skriva ut skulle ner i ett paket som inte var inslaget än. Jag ade heller inte bestäm mig vad jag skulle ja på mig, hade beställt en klänning på internet med julmotiv på men var inte supernöjd då den gick ut som kjol alldeles för högt enligt mig. Efter mycket fram och tillbaka med att byta klänningar så kom jag på att jag kunde sätta ett skärp i midjan och det blev väldigt bra.

Vi vart ändå bara fem minuter sena till Kalle. Vi satt i en timme, kollade på Kalle, drack glögg, åt kakor och choklad och bara mådde. Alla kom allt eftersom, farmor, farfar, Gun, Sven, Malle, Eva, Erik, Karin, Jessica, Charlie, Rikard, Åke, Gustaf och Jakob. Pappa, Helena och putte var såklart med de också. Tror att det var de som hann komma innan jag och Ola blev tvungna att dra vidare men de skulle vara totalt 23 stycken som åt middag på Mälsta i år.

Jag har varit så dålig på att ta kort som vanligt men tur är så har man många andra som tar kort under julen. Dessa bilder är alla från Helena.

Efter Kalle väntade en timmes bilkörning till Hummelsta för att fira jul med Olas familj.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jul
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer