Julklappsklara

Jul

Ola och jag har ju bestämt att vi köpte julklappar tillsammans till oss istället för åt varandra. Jag kom dock på sen att jag redan köpt en lite grej så då bestämde vi att vi köper en liten grej var så vi får något av varandra men köper stora grejer tillsammans. Vi var nere på stan och köpte sista julklapparna och jag åkte hem tidigare så han kunde stanna och köpa något åt mig. På vägen hem hämtade jag även ett paket så nu ska jag bara skriva ut en grej sen är jag helt klar med klapparna. När Ola kom hem började han nojja om han present var bra så jag bestämde att vi böt dom redan nu så han skulle slippa vara nervös över det. Jag fick ett nytt skal till mobilen då mitt gått sönder på nästan alla hörn och är slitigt, förstår inte varför han var så orolig, det var ju perfekt. Jag hade köpt en modell i 3D som man bygger ihop själv. Han har velat att vi ska lägga pussel och sånt så då tyckte jag att han skulle få en liten utmaning.

Under kvällen har vi (mest jag men Ola har varit en trogen tejp-rivare) slagit in alla paket utom ett som fortfarande saknar en del. Superskönt att vara så klar och redo, det som är kvar nu är typ att skriva ner rimmen till paketen, efter jul kan jag avslöja vad jag gett till alla och hur fina mina rim var! Är lite stolt faktiskt.

Nu ska jag äta upp den sista lilla ostbiten jag har kvar och kolla på medan Ola äger på lol. Sen blir det rester till middag. I morgon firar vi jul med mamma!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jul
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer