julstädning hos pappa

Jul

Ni vet de där skämtet om att föräldrar ska göra ett gym av ens rum när man flyttar ut? Det har hänt mig. Eller ja, det är ju Rikard som ställt in grejer men ändå. Så jag håller på att rensar bland mina grejer för jag har mycket skit där. Sist jag bodde där var runt  sju år sen så mycket gamla kläder som inte passar längre.

Har ju tänkt när jag flyttade ut att man sparar lite för att kunna ha om man sover över nån gång. Men jag sover ju aldrig över så nu känns det lite onödigt. Och alla kläder som inte passar har jag bara lämnat kvar istället för att ta hand om.

Vi har alltså åkt ut till Långhundra för att fira lite jul med mamma och pappa. Först lämnade vi Zorro hos farmor och farfar. Zelda ska ju komma hem till mamma och det skulle bli så dålig julstämning om hon skulle få träffa på Zorro. Zelda är då Angelicas helsvarta schäfer. Sen åkte vi till pappa, åt lite lunch och sen började rensa. Alla kläder har nu antingen sparats kvar hos pappa, slängt, ska skänkas, ta med till Uppsala eller kolla om Olas systerdöttrar vill ha. Känns lite hemskt när man plockat i två timmar och varit så duktig med att rensa men ändå så ser rummet exakt likadant ut för det enda som försvunnit fanns i lådor från början.

Men nu är det ändå klart så det är skönt, nu har jag bara massa små grejer kvar som borde gå igenom nån gång. Granen hann bli färdigpyntad medan jag höll på. Sen drog vi till mamma där vi nu är och ska äta massa god julmat, i morgon blir det både pappa och hummelsta.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jul
  • Nära Knivsta

Gillar

Kommentarer