Kaos i köket

Tabbe

Vi åt bacon, creme fraiche och pasta till middag igår men jag tycker inte det är så gott i matlåda. Vi gjorde därför bara tre portioner, en varsin middag och en matlåda till Ola, jag pluggar ändå hemma så kan laga lunch åt mig själv. Jag tog upp ett kycklingspett ur frysen igår så det blev paprikakyckling med pasta, gjorde hela paketet så det blev matlådor med. Jag ska ju jobba i morgon och då behöver jag matlåda så det var lika bra att göra hela paketet.

Dock så hände det en grej mitt under matlagningen. Jag kände att jag hade trampat något som fastnat under foten och kunde inte riktigt använda händerna då jag höll på med maten. Drog därför undersidan av foten på ovansidan av den andra foten för att få vad det nu va som fastnat att lossna. Kände att det sved till så förstod att det va något som varit hårt och kanske lite vasst. Fortsatte med maten och nån minut senare märker jag hur jag blöder på stortån, förstod inte alls att det var så vasst de som hade fastnat under foten. Fick avbryta matlagningen och plåstra om mig lite. Märkte sen att jag råkat gått runt och lämnat lite blodspår på golvet i köket. Efter jag plåstrat om letade jag upp vad det var som jag skurit mig på och det visade sig vara en porslinsbit som blivit kvar från när Zorro haft ner en tallrik i golvet som då gått sönder. Tur att det var jag och inte Zorro som skurit sig på den bara.

Även fast det redan blivit ett långt lunchuppehåll i pluggandet så tog jag lunch ute i solen. Kan ju inte missa hela den fina dagen. Blev inte länge där ute, bara tills man lagom börjat svettas och längtar till skuggan vilket går ganska snabbt i den här värmen. Varför kan det inte vara dåligt väder när man måste tvinga sig själv att sitta inne och plugga hela dagarna och bra väder när man har tid att vara ute och slappa? Att vädret inte går på samma schema som mig är ju skandal.

Skulle egentligen ha träning idag men missar den, precis som jag gjorde med den i måndags. I måndags behövde jag vila låret och plugga och idag är det bara plugga, hoppas man fortfarande får spela på lördag fast man tränat så dåligt de senaste veckorna.

Ha det bäst!

//Marika

  • Tabbe
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer