Kaosmorgon på en kort dag

Skola, Kattunge

Fick lite sovmorgon i morse då man började först 10. Känns i alla fall som sovmorgon när Ola måste vara i skolan vid åtta. Vid halv nio gick jag upp och duschade, vilket jag aldrig gör på morgonen för orkar inte gå upp tidigare för det men glömde göra det igår kväll. Hann med att tömma Zorros låda och diska lite med när man går upp i tid. Dock så råkade jag ha sönder ett glas när jag diskade i vanlig ordning och precis när jag skulle gå ut genom dörren så kaosade Zorro , som varit galen hela morgonen, upp i fönstret, hade ner lampan och sladden till lampan gick runt blomkrukan så det åkte ner på golvet/ i soffan. Ingenting gick sönder som tur var men blev lite försenad när jag var tvungen att ta hand om det.

Ola hade sagt på morgonen att jag inte fick komma sent, blir så pinsamt då men jag kommer aldrig sent till föreläsningar. Såklart var det Ola som kom sent istället. Han hade gått till föreläsningssalen som låg en våning upp och insåg inte förrän fel föreläsare kom in i salen att han gått fel, haha.

Nu har vi en lektion inlagd under lunchen. Info för en projektkurs vi har i den här och nästa period. Ola blev tvungen att äta under lektionen då han har en lektion efter den här men jag slutar efter så äter hemma. Sen ska vi till Ica väst och hämta paket, mer om det senare.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer