Katterna är med på utflykten

Efter åtta timmars jobb idag så har vi äntligen nått midsommarhelgen! Vi spenderar den i år tillsammans i Enköping med Olas familj. Nu när vi har bil så var det inga problem att få med katterna på turen. När vi tog fram buren så gick Trixie in självmant och la sig i den. Hon är den av dem som har problem med att vara i buren och åka bil. Zorro är hur lugn som helst men hon jamar massor och är orolig, tur att hon har lugna Zorro som kan vara hennes stöd.

När vi hade åkt en bit så stoppade jag ner handen i buren och då gosade hon upp mot mig och la nosen mot handen och blev lugn. Sen sa hon inte så mycket mer under den bilturen, tror hon börjar bli mer van att åka bil. Tillslut kanske hon blir som Zorro och sover hela vägen.

När man kommer till Hummelsta är det ju självklart att ha ett glas rose i handen på sommaren. Och det fick man ju såklart! Ola tog första doppet i poolen, min tur får vänta tills tatueringen läkt ordentligt.

Nu är vi redo för långhelg och familjemys. Hoppas ni alla får en trevlig midsommar. Misstänker att jag som vanligt inte kommer uppdatera så bra här när jag har det så trevligt ute i riktiga världen. Kram på er!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer