Klockan flippade ur đŸ€Ł

TrÀning

Vi var ute och sprang i onsdags pĂ„ min löptur för veckan.  Redan efter 14 sekunder sĂ„ skulle jag mĂ€rka att nĂ„got var vĂ€ldigt tokigt med klockans loggning. Ni kan ju jĂ€mföra bilderna hĂ€r nedan, det Ă€r samma runda men enligt den jag sprang i onsdags (till vĂ€nster) sĂ„ var jag uppe i tre kilometer innan jag ens kommit upp i tvĂ„ pĂ„ samma stĂ€lle för löpturen gĂ„ngen innan. Löpturens totala lĂ€ngd blev Ă€ven 1,24 kilometer lĂ€ngre Ă€n den innan Ă€ven fast jag sprang exakt samma strĂ€cka. Hmm.. NĂ„got Ă€r ju tokigt dĂ€r.

Varje kilometer pausas musiken och jag fĂ„r en uppdatering om hur lĂ„ngt jag sprungit, hur snabbt det gick och lite sĂ„nt i hörlurarna. Men den hĂ€r gĂ„ngen hĂ€nde det redan efter 150m och den gav mig en uppdatering att jag sprungit 150m pĂ„ 14 sekunder och jag tyckte det var vĂ€ldigt mĂ€rkligt. NĂ€sta uppdatering kom innan jag brukar fĂ„ en kilometersuppdateringen och dĂ„ sa den att jag hade sprungit tvĂ„ kilometer. SĂ„ ja det blev nĂ„got riktigt tokigt i klockan den turen. Men det gjorde att jag slog rekord i tempo pĂ„ 4 min och 47 sek per kilometer. Borde kanske radera den och lĂ€gga in manuellt istĂ€llet sĂ„ jag kan fĂ„ en vĂ€lförtjĂ€nt medalj nĂ€r jag faktiskt slĂ„r tempo-rekordet 😂

Det hÀr blir sista löpturen pÄ den hÀr strÀckan pÄ ett tag dÄ vi Äker norrut i morgon. Spenderar semestern i Uppsala-Enköping-Knivsta-NorrtÀlje trakterna. Hoppas jag hittar motivationen att hÄlla igÄng löpningen Àven pÄ semestern. Kanske Àven att jag fÄr till fler trÀningspass i veckan nu nÀr man Àr ledig och har mer tid över, vem vet.

Ha det bÀst!

//Marika

Gillar

Kommentarer