Klockan ur funktion

Nyårslöfte

Det var väldigt länge sen jag uppdaterade hur mitt stegmål gått på senaste. Det finns faktiskt en anledning bakom det. Armbandet som tillhör klockan som jag använt som stegräknare sitter inte så bra så den har åkt av flera gånger. En dag för flera veckor sen när jag jobbade på extrajobbet, inte sommarjobbet, så åkte den i asfalten när vi var ute och gick och skärmen slocknade.

Sensorerna som används för tex stegräkning funkar fortfarande men eftersom skärmen inte funkar så jag inte kan se klockan eller stegen förutom när jag går in i appen på mobilen så kände jag att det var värdelöst att ha klockan på sig. Får därför gå efter stegräknaren i mobilen som inte alls är lika precis då jag inte har mobilen på mig alltid när jag rör mig. Men det får duga så länge.

Senaste uppdateringen om målet var den 21maj, vad jag kunde hitta i bloggen så här kommer en sammanfattning av de senaste sju veckorna. Sjukt vad tiden går! Sista tre veckorna av skolan med tentaperiod och omtentaperiod gick det inte alls bra att uppfylla stegmålet. Jag kom knappt upp till hälften av stegen som mitt mål är. Det är ganska förståeligt och helt okej för jag måste fokusera på mina studier. Veckan efter tentorna började jag jobba och då ser det mycket bättre ut. Jag har inte haft lika bra koll på hur det gått men har ändå klarat målet de senaste fyra veckorna utan problem.

Har en liten promenad mellan både hem och buss och buss och jobb så får ihop en hel del steg redan där. Sen är det en bit mellan jobbplatsen och matsalen och det är fika två gånger och sen lunch på det. Så länge jag rör mig mer någon dag i veckan, som att gå och handla eller liknande så är målet uppfyllt vilket är ganska skönt. Undra hur det kommer gå när jag slutar jobbet om fyra veckor

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer