Kom på match 19.30!

Fotboll

Idag är det match igen, jag kan inte lova samma dramatik som sist och de hoppas vi att det inte blir. Resultatet har nu ändrats till 5-5 iaf men målen har inte ändrats utan det står fortfarande att vi har gjort två självmål och att jag gjort två mål fast jag bara gjorde ett. Har skrivit ett inlägg om den matchen och ni kan läsa det här(Klick). Den domaren är inte min favorit om jag säger så, även fast hon gav mig ett extra mål! Men iaf, nu är det nya tag med en ny match. Våran mittback som varit borta med bruten arm är tillbaka i dagens match så vi hoppas att vårat försvar är stabilare idag.

För er som vill komma och kolla går buss nio från stationen till Danelid, jag åker den hela vägen från Luthagen och då tar det 24 min, från stationen är det bara 18. Att det står 26 min är för att den räknat med två minuters gång till planen med. Busshållplatsen heter nyckelaxet och är endhållplatsen så går inte att missa 😉 Vi spelar mot IF VP Uppsala som, när vi spelade mot dem i våras, var våran gräsdebut utan att ens tränat på gräs och förlorade med 5-2. Sen dess har vi spelat ihop oss som lag, då vi är många nya och vi har spelat väldigt mycket mer på gräs så våra vader kommer orka hela matchen, förhoppningsvis.

Det finns läktare att sitta på så man behöver inte stå upp. Det finns tak man kan gömma sig under om det skulle bli dåligt väder. Det här är ett perfekt avslut på veckan, speciellt när den varit full med tråkigt plugg. Ola kommer och kollar så man får sällskap om man kommer dit. Bara bra saker med att ta sig till Danelid alltså, vi ses där! TAGGA TILL! ⚽⚽⚽

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer