Köpt elsparkcykel och har tillräckligt med poäng till examen!

Idag har jag bockat av många saker. Först har det varit åtta timmars jobb såklart. Fick med en halvtimmes sol på balkongen på lunchen då vi fortfarande inte hade internet så kunde inte kolla serier som vi brukar. Har dessutom kollat klart hela big bang så måste hitta något nytt att kolla på. Men för att sammanfatta allt som hänt idag kommer här en lista.

Fått svar på kurs till examen. Idag var jag inne och kollade på ladok där rapportering av kurser kommer och insåg att jag fått svar på senaste förfrågan om att räkna med en kurs i examen! Trodde inte det skulle gå så snabbt då den senaste tog över en månad så glatt överraskad på två vis då jag fick tänka med alla 8 hp! Och när jag kollade brevlådan på eftermiddagen så låg både pappret om förra kursen och den här kursen där så nu har jag allt jag behöver.

Skannat in papper till examen. Nu är alla tre papper för kurserna jag får räkna in, inskannade och redo för ansökan. Väntar nu bara på ett svar på hur man gör vissa saker av studievägledaren.

Köpt tågbiljetter till Knivsta. Jag ska ju tillbaka till hemstaden för att städa ur det sista ur lägenheten och sen massa andra roliga saker. Har skjutit på att boka biljett men nu är den kirrad, blir en tidig morgon på fredag då tåget går 6.20!

Köpt elsparkcykel. I över ett års tid har jag snackat om att jag vill ha en elsparkcykel. Nu när vi flyttat till en stad där vi inte känner folk som kan skjutsa runt oss och min cykel är trasig så kom jag äntligen till skott! Hoppas det kommer vara lika kul som jag föreställt mig!

Fått tillbaka internet. I fredags natt så slocknade internet. Våran hyresvärd hade ett eget internet från ComHem som skulle räcka till mitten av juni, trodde hon. Den tog slut i fredags men vi skulle ha internet från uttaget i väggen, dock så behövde det startas och vi ringde flera samtal om det men tillslut så var det ändå ägaren av lägenheten som behövde ringa. Så det är äntligen fixat, har jobbat på delat internet från mobilen idag och är nere på 4GB efter att kollat massa serier i helgen så hade blivit jobbigt om det varit borta länge.

Ringt om parkeringsplats. Det finns knappt någonstans att stå i närheten av oss så vi tänkte ansöka om en parkeringsplats. Dock så, precis som mycket annat, måste det vara ägaren av lägenheten som ansöker så det är bortom våra händer igen. Har ingen aning om kötid och vi kommer säkert inte hinna få någon innan vi flyttar ändå men det är värt ett försök.

Som ni ser så blev det en lång lista av avklarade saker idag, och då har jag ändå hunnit med en timmes lång videochat med syrran, gjort en lasagne och Ola har snabbavfrostat frysen så vi faktiskt kan använda den andra frysen med. Har bara haft den ena i två veckor nu som vi också fick slå bort massa is från innan vi kunde använda. Så även fast det känns som man bara suttit och gjort ingenting efter jobbet så har vi hunnit med en hel del.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer