Köpt löpband - nu ska här tränas!

Träning

I fredags förra veckan fick jag väldigt roliga nyheter som jag inom kort kommer dela med mig av. Jag firade detta med att beställa ett löpband som jag tänkt göra länge. Ola är inte så förtjust i att ha ett stort löpband ståendes i vardagsrummet utan hade som krav att den skulle gå att fälla ihop och gömma undan. Den här går att fälla ihop men den är fortfarande stor och tung så får se hur ofta man faktiskt tar undan den 😅

Den levererades i torsdags när Ola var på jobbet, 60 kg och högre än mig var paketet. Han som levererade ställde ner det utanför porten, jag skrev på leveransen och sen drog han. Där stod jag med ett paket som var mycket större än mig och väger nästan lika mycket 😅 Jag tänkte att det är ju bara en halv trappa, det klarar jag. Lyckades få in den genom porten men den gick inte på något sätt puttra upp för den halva trappan... Tillslut kom den en granne förbi och erbjöd sin hjälp. Supersnällt av henne!

Förhoppningsvis så kommer jag använda den mycket nu när det blir kallt ute. Ska göra en liten recension på vad jag tycker om den, fanns knappt något om den på nätet. Det är några grejer som kunde varit bättre men överlag är jag nöjd. Har bara testgått den hittills dock, får se när jag gör min första springtur.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer