Kort skoldag = effektiv eftermiddag

Skola, Middag

Kort dag i skolan vilket betyder att jag hann med mycket på eftermiddagen. Ola hade som sagt en lektion till så när jag skulle åka hem och han gå och värma maten fick jag göra honom sällskap till microrummet först. När jag kom hem blev det lunch och de två nya avsnitten av younger som kom ut nu i veckan.

Tog tag lite i diskandet och lyckades ha sönder ett till glas genom att diska för hårt, tappade den inte ens eller något! Sen blev det en liten promenad till Ica väst för att handla till middag. Tyckte det var riktigt kallt på cykelturen hem så blev termobyxor på. Tänkte att det är dags för vegetariskt till middag så inköpningslistan var full med nyttigheter, har aldrig haft en sån nyttig korg.

Blev dock två ganska fulla och tunga påsar med som jag inte klarade av att bära så långt... Ringde Ola som svarade först vid andra gången jag ringde, han hade precis kommit innanför dörren så övertalade honom att komma och möta mig och hjälpa mig bära.

Sen spenderade jag ett helt lolgame med att skala morötter och potatis och skära alla grönsaker. Ska bli spännande att laga mat ikväll, ni får en uppdatering om hur det går senare ikväll.

Efter den duktiga eftermiddagen tyckte vi att vi förtjänade lite vin, whisky, ost och kex. Vi fick ett mejl nu på kvällen om att deadlinen en av våra lärare hade satt på inlämningsuppgift fyra inte alls var på fredag utan måndag om två veckor så därför bestämde vi oss för att ha en lugn kväll istället för att klura på den.

Dags att börja med maten, så spännande.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer