Kräftskiva, nykter?

Gäster, Grönsöö slott, Kräftskiva

Vi vaknade upp på lördagsmorgon fortfarande ganska trötta efter flyttandet dagen innan. Det blev en snabb frukost, jag åt några tuggor av mina rester från pizzan igår, tyvärr kall då vi inte fått hit någon micro än. Sen packade vi ihop våra grejer och åkte mot Enköping. Det var dax för den årliga kräftskivan på Grönsöö, hos Carl Filip.

När vi kom till Enköping så släppte vi av Christopher och Sofie hos Brandt och åkte till Hummelsta och Olas föräldrar. Vi hade ett sista lass med grejer att packa in som skulle till lägenheten. Mest köksgrejer och så stolar till ett köksbord. Köksbordet och tvn fick tyvärr inte plats så det får komma senare.

Mitt i plockandet kommer Ola på att kräftorna ligger kvar i Uppsala! Tankarna börjar rusa runt i huvudet, måste vi åka hela vägen tillbaka till Uppsala nu? Jag kom på att jag lämnat en extra nyckel till lägenheten hos mamma och att min lillasyster, Jessica, nog är hemma hos henne. Det är även några klasskompisar till Carl Filip som ska till kräftskivan som bor i Uppsala. Så vi ringer Jessica och Adam och får till så att Jessica hämtar kräftorna hos oss och åker till skolan och lämnar dom hos Adam som tar med dom till Enköping. Vilka räddare i nöden!

Det började regna i hummelsta och det regnade hela vägen till Enköping, alla mellanstopp vi skulle göra och nån gång på väg ut till Grönsöö slutade det. Sen såg vi inte regn på resten av kvällen.

Det var en jättetrevlig kväll. Jag skulle dock på fotbollsmatch långt därifrån dagen efter och för att komma från Grönsöö måste man köra bil. Det fick bli en nästan nykter kväll för mig så jag kunde köra bil och spela match dagen efter. Smuttade lite på snapsen bara och drack cirka fyra liter Cola för att försöka vara på samma nivå som resten av sällskapet.

Vid elva ungefär gick jag och la mig och kollade på netflix istället. Inte lika lätt att underhålla ett sockerrus som en fylla tyvärr. Men jag hade ändå en bra kväll och slapp må dåligt dagen efter! Sen blev det lite frukost på slottet innan bilen till Brottby gick för lite fotboll, mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer