Kul med målare

Igår hade jag en lång åtta till fem dag. Var så himla trött vid alla tre föreläsningarna och hade hål efter lunch. Jag och Anna är i en grupp för inluppar i signalen. Vi båda har gjort dom förra året då vi går den här kursen igen. Nu har dom gjort om hela kursen och uppgifterna har blivit dubbelt så många och väldigt mycket besvärligare. Vi har redan hp från dom men vi tänkte kanske göra dom ändå som bra plugg och nu ger dom bonuspoäng om man gör dom bra och rätt vid första inlämningen.

Vi började kolla på dom under lunchen och håltimmen jag hade (Anna hade redan slutat). Kom då fram till att det var för köttigt så vi valde att inte göra dom, är ju redan godkända på den delen. Ola och några till i klassen måste dock göra dom eftersom dom inte gjorde dom förra året så när dom fått tillbaka det så kan vi ändå gå igenom så vi förstår hur man borde gjort. Sen drog Anna hem och jag blev ensam i en timme innan min nästa föreläsning började. När den väl började så sa dom att inget av de här kommer på tentan så ni behöver inte anteckna eller nått. Så hade kunnat gått hem vid lunch egentligen, men det var en ganska intressant föreläsning ändå så var kanske värt det.

Jag cyklade förbi folkes på vägen hem för att köpa hamburgerbröd till middagen. Länge sen vi åt hamburgare och riktigt gott var det. När jag kom hem efter Ica så plockade jag fram ett paket jag hade fått tidigare på posten. En sån där motionsklocka med stegräknare och som håller koll på sömnen.

Beställde den från lets deal så den var ganska billig och den verkar funka. Kom upp i två hundra steg den kvällen och i natt har jag sovit 8 timmar och 53 minuter säger den. Det behövdes efter helgen och början på veckan med lite sömn. Vaknade inte ens när Ola gick upp för att äta frukost vid sju. Han börjar åtta idag och jag först vid tio, tvärtom mot vad det var igår. När jag vaknade så var byggarbetarna och lagade väggen runt fönstret på lägenheten ovanför oss och det tyckte Zorro var superkul.

Både Zorro och byggaren blev glatt överraskade när han kom ner till vårat fönster. Idag går jag bara mellan tio och tre men mellan ett och tre så har jag tre av mina fyra kurser exakt samtidigt. Har inte bestämt mig för vilken jag vill gå på än. Måste börja prioritera, men vilken? I två av kurserna går jag men nån annan i klassen, Anna Iittala analog elektronik och Nils i trådlös kommunikation och inbyggda system så borde jag prioritera den kursen jag inte känner nån på då jag kan få uppdateringar om de andra kurserna från andra. Eller borde jag prioritera den som är obligatorisk men den har jag läst en gång tidigare och dom lägger upp sammanfattningar från varje föreläsning så man kan läsa på i efterhand. Men kommer man verkligen göra det?

Som ni kan se så krockar kurserna ganska ofta.... Får försöka göra nån form av prioritering under lunchen idag. Nu måste jag upp och äta frukost så jag hinner till skolan i tid.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer