Kusin fyller år

Födelsedag

Eftersom mina vardagar är rätt tråkiga nu när jag tentapluggar så gör det inget att jag uppdaterar helgen lite sent så ni får något att läsa om ändå. Igår var det födelsedagslunch för Karin, min kusin, hemma hos hennes mamma. Det är även där som de nya små kattungarna bor, ni får ett helt nytt inlägg med bilder på de gudomligt söta djuren efter det här. De bjöd som sagt på lunch och vilken lunch det var! Grillat med potatis, sallad och baguette med ost och paj till efterrätt. Riktigt bortskämd jag blivit med mat den här helgen men det kanske man är värd efter en lång tentaperiod med bara massa frysmat från Ica.

Fick inte med mig så mycket mer bilder än på maten tyvärr, och så klart massa på kattungarna. Vi gav ett presentkort på Åhléns som är så himla smidigt då det har typ allt. Karin ska snart (typ i morgon) flytta till Stockholm för att bo med sin kille så det kan säkert komma till användning. Det blev många namn på det presentkortet, vi börjar bli så många i familjen och självklart får hundarna och missen vara med på ett hörn.

Vi glömde i lördags efter matchen att Rikards glasögon låg i min handväska så tog med de då så han kunde få tillbaka de. Han hade dock ett annat par med sig som han då istället glömde kvar. Inte lätt att komma ihåg alltid.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer