Kväll av lycka

Skola, Spel, Tentor, Vinst

Vi har väntat och längtat nervöst med att få tillbaka signalbehandlingsresultatet på tentan vi skrev den 10 januari. Ikväll när jag kollade så såg jag att det hade kommit upp och jag hade fått en fyra! Vi har ett betygssystem där man kan få U/3/4/5 där U står för underkänt. Det är en 10 poängskurs så förutom att det var skönt att klara den så var det ännu skönare att få en fyra. Det tre senaste tentorna jag skrivit nu har jag fått fyra, femma, fyra och det känns riktigt skönt. Det här var dessutom en kurs jag måste ha för att ta examen och inte en valbar som många de sista åren är.

Samtidigt som det händer så spelar Sverige handbollssemifinal i EM och med en och en halv minut kvar leder vi med tre bollar. Jag är inte så handbollsintresserad, har spelat i en eller två säsonger när jag var liten men inte mer än så. Dock så är jag tävlingsinriktad och man vill ju alltid att Sverige ska vinna så stod ändå och skrek åt tvn. På något sätt lyckas vi tappa ledningen med två bollar, vi leder alltså med en boll när Sverige har anfall och det är bara ca 20 sekunder kvar. Istället för att hålla i bollen och låta tiden gå så skjuter vi med sju sekunder kvar och Danmark hinner med en sekund kvar att trycka in ett kvitteringsmål. Det går så himla snabbt i handboll.

Det blev förlängning som vi på något vänster lyckas vinna även om vi drog på oss en utvisning på två minuter av en förlängning som är 5x2 minuter. Det här gången valde de att spela ut de sista sekunderna istället för att dra bollen i en stolpe ut. Riktigt nervös stod jag och skrek åt tvn, förstår inte hur jag kan bli så engagerad i en sport jag inte alls bryr mig om egentligen. Men är man tävlingsinriktad så är man, har lite ont i halsen nu. Så här lycklig är jag av kvällens nyheter:

Nu är lol tillbaka på tvn och mitt favoritlag ska spela, Unicorns of Love (ja, det är mitt favoritlag endast baserat på namnet). Det sägs ju att goda ting kommer i tre så nu vinner UOL.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,