Lägga fotbollsskorna på hyllan?

Fotboll

När jag var ungefär sex år så började jag spela fotboll för Långhundra SK i byn jag växte upp, också kallad Långhundra. Spelade i den klubben till för tre år sedan då, efter många sammarbeten med Lagga, Knivsta och Vassunda för att få ihop lag, damlaget tillslut la ner i brist på spelare.

Vi få spelare som var kvar gick då över till Danmarks b-lag där en gammal lagkamrat var tränare. Efter ett år så hoppade alla i a-laget av när deras tränare sen tio år tillbaka slutade och b-laget + flicklag blev a-laget. Ett år av väldigt många förluster innan damlaget blev juniorlag och jag var för gammal för att få spela.

Det var förra året och nu är första året sen jag var pytteliten som jag inte har spelat någon fotboll alls. Känns inte jättekonstigt men jag saknar det. Har varit lite skönt att ha tid över för allt annat man vill hinna med, som till exempel upptäcka den nya staden man flyttat till. Så nu återstår frågan, ska man lägga skorna på hyllan eller ska man ta tag i och hitta ett lag här i Linköping? Känner att jag inte har tid att helhjärtat satsa på fotboll då jag har mycket annat jag vill hinna med men att köra i nån låg division eller korpen bara för att hålla igång vore ju kul. Hjälp mig ta beslut nu!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer