Lan och en helkväll/natt på balkongen

Spel

Vi var lagom slitna i lördags men Ola skulle på lan så vi skjutsade in Emil till hans jobb, tog en seg men effektiv shoppingrunda innan vi åkte till Brandt. De satt och spelade, jag redigerade lite videos och kollade på Youtube. Ola tog en timmes nap så att han skulle orka lana efter att inte sovit så mycket natten innan. Tänkte inte stanna så länge egentligen men orkade aldrig riktigt resa på mig ur soffan. Men jag behövde komma hem till katterna så vi halv nio kanske jag lämnade Uppsala.

När jag kom hem hade jag en väldigt gosig Zorro och vi myste hela kvällen. La mig vid tolv och somnade runt ett kanske.

Precis när jag skulle somna hör jag värsta braket från köket och kommer in till detta. Så det blev till att städa mitt i natten innan jag kunde somna tillslut.

Vi hade inte så mycket planer för dagen efter, jag skulle hämta Ola när han vaknade vilket var vid halv ett. Jessica hade precis kommit över och vi skulle laga lunch tillsammans men valde att hämta Ola först.

Sen kom Stoffe och Emil över och vi hade en riktigt trevlig kväll. Spelade kort, käkade middag och hade det bra. Denise och Jessica var med hela kvällen men drog när natten kom för de skulle jobba dan efter, Ola gick och la sig strax efter det utan att säga något så där som han brukar när han dricker. Stoffe var uppe med oss länge men tillslut var det bara jag och Emil kvar och vi tyckte det var dags att sova när ungarna började bli avlämnade på förskolan bredvid oss.

Hade så trevligt så de enda bilderna jag tog var på katterna. Så idag har varit en väldigt seg dag men i morgon har vi massor av roligt planerat och lovar att ta massa bilder att dela med mig av.

Ha det bäst!

//Marika

  • Spel

Gillar

Kommentarer