Lång dag och uppdatering av nyårslöften

Skola, Plugg, Nyårslöfte, Snö, Vegetariskt

Ni får en lite snabb recap på idag. Började åtta med föreläsning, vid tio var det genomgång av inlämningsuppgift i mekaniken och det har jag redan skrivit lite om. Förberedande till föreläsningen under håltimmen gick sådär för att både Anna och jag var väldigt sega. Tror jag lyckades få en poäng av de två i alla fall, håller tummarna. Han ställer så orimliga frågor ibland men idag förstod jag i alla fall vad han frågade efter, vilket var typ första gången. Den föreläsningen gick inte så segt som jag trodde, kanske för att jag köpte en cola på rasten.

När vi kom hem fortsatte vi med inlämningen i digital kommunikation och blev nästan helt klara, det är några frågor vi inte riktigt förstår som vi ska fråga om på lektionen i morgon. Vi kom på att vi inte tagit upp något att tina till middag men den frysta vegofärsen behöver inte tinas utan den går att steka på en gång så vi gjorde vegetarisk färssås(säger man så? är ju inget kött i den så kan ju inte heta köttfärssås). Efter middagen gjorde vi förberedande uppgifter till mekanikföreläsningen i morgon. Nu sitter Ola vid datorn och spelar/kollar på whisky och jag bloggar.

Efter att det är måndag och nästan slutet på månaden så ska jag dra en liten uppdatering på hur det går men nyårslöftena, de ni vet om än så länge i alla fall. Idag blev det som sagt vegetariskt vilket betyder att vi fick in två vegetariska måltider den här månaden. Lasagnen var riktigt god men att köra bara köttfärssås (eller vegofärssås eller vad det heter) var inte riktigt lika gott. Har fått recept av mamma på linsgryta som vi får prova snart. Ansiktsmask hann jag inte göra efter träningen igår men jag gjorde en i torsdags (bara chansar på att det var i torsdags men det var nån dag i förra veckan i alla fall) så då var det uppfyllt ändå. Steglöftet går inte lika bra men det gick bättre den här veckan, då jag kom upp i strax över 38 000 (fortfarande 7 000 kort) än förra veckan, då jag bara kom upp i strax över 32 000.

Är bara uppe i 3,6k steg idag och klockan är redan sängdags så får försöka ta igen det resterande dagarna på veckan. Ingen bra start men jag har ju varit i skolan mellan åtta och fem och sen gjort både inlämning och förberedande inför föreläsning så då blir det mycket stillasittandes. Plus att det var snöblaskande regn när man cyklade hem så inte taggad på att ta en promenad eller liknande. Har dock planer på hur jag ska få upp mitt stegantal, tror det blir till att genomföra på onsdag om allt går (haha) som planerat.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer