Lång sovmorgon

Skola

Idag började vi först vid ett, strax innan tio lyckades vi komma ur sängen. Åt lite frukost och kollade på dagen avsnitt av younger. Jag hade fått bestämma vad det skulle bli till lunch idag och därför behövde vi börja med lunchen nästan direkt efter frukosten. Ola började skriva potatis medan jag sprang till Ica och köpte de sista ingredienserna. Medan han stekte och gjorde ordning i formen som skulle in i ugnen så diskade jag. När maten stod i ugnen så fortsatte jag städande ut på bänken så nu är det mycket renare och trevligare i köket.

Maten vi lagade var potatisgratäng med isterband. När jag var med på mammas jobb första gången fick jag hennes matlåda med isterband och insåg hur gott det är och att vi borde göra det oftare. När jag var på Ica och såg att det var extrapris på isterband så slog jag till. Ola var lite skeptiskt men blev glatt överraskad och tyckte det var supergott. Så det här kommer nog lagas flera gånger, tar lite tid bara så var perfekt nu när vi hade sovmorgon.

Snart har vi avverkat fyra timmar i skolan sen ska vi hem och kanske fortsätta med mekanikinluppen. Den blev inte något klarare alls efter vi frågat både igår och idag på föreläsningar och lektioner. Tur att det bara är bonuspoäng och inte obligatoriskt.

Ha det bäst!

//Marika

  • Skola
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer