Lång tisdag

Kattunge

Idag började vi vid åtta. När man inte fått sova och man inte har så många åttaföreläsningar är det tufft att gå upp tidigt. Sen hade jag hål till ett och eftersom jag glömde datorn hemma så cyklade jag hem och pluggade. Ola visste inte om han skulle komma hem under lunchen eller inte så när han kommer in genom dörren utan att meddelat att han var på väg hem blir man ju lite glad. Vi åt lunch tillsammans och sen åkte jag mot skolan igen.

Under föreläsningen nickade jag till flera gånger så i pausen gick jag och Nils till Möbius och köpta kaffe och Cola. Det behövdes och höll mig vaken resten av föreläsningen. Efter det satte vi oss, jag, Nils och en till från trådlös kommunikation, och jobbade med videopresentationen. När min cola tog slut så började Nils hinta om att han ville hem så vi bestämde när vi skulle träffas nästa gång och sen cyklade vi hem i regnet.

När jag kom hem så skrek Ola åt mig att ta hand om Zorro för han är helt galen och Ola försöker spela lol. Så jag fick busa med honom ett tag, redan är armarna återigen täckta med riv- och bitsår från busen. I fredags ringde vi äntligen veterinären om att kastrera honom som vi sagt länge att vi ska göra. Dom sa att dom hade tid redan på måndagen men vi var ganska upptagna då så vi bokade in i morgon istället. Så i morgon åker vi och lämnar honom, går på en föreläsning och sen får jag hämta honom själv då Ola har fler lektioner. Tycker ju lite synd om honom men samtidigt så kommer han bli lugnare och inte riva sönder oss/våra saker så det är bra. Han har lugnat sig nu och ligger och sover, måste nog väcka honom snart så att han inte vill väcka oss i natt.

I kväll ska laget fortsätta med att lasta säckar med grus, dock så är jag helt slut nu när colan slutat verka och behöver diska och laga matlådor så får skippa det idag. Var ju ändå med förra veckan och det var mindre som skulle packas idag. Nu har jag bloggat massa och måste sätta igång med saker om jag ska hinna med allt.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Kattunge
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

LovisaLein
LovisaLein,
så söt katt!
nouw.com/lovisalein
MarikaEdith
MarikaEdith,
Visst är han!
nouw.com/marikaedith