Långhundramys

Bio, Kattunge, Middag, Tacos

Var inte helt hundra när jag vaknade i morse. Jag hade en stående inbjudan till att byta däck hos pappa som jag skulle avgöra när jag vaknade på morgonen om jag kunde köra dit. När klockan slog tolv, jag mådde oförskämt bra och alkoholmätaren sa 0.00 kände jag att köra bil vid fem inte skulle vara några problem. Jag bestämde med Anna att vi skulle åka ut tillsammans och göra en tripp av det med däckbyta, Zorromys hos mamma och sen skulle jag bjuda henne på bion i våran lokala fina biograf i Långhundra, Blå Wingen Bio. Vi får en namnsdagsslant av farmor på vår namnsdag och jag försöker alltid göra något vettigt för den och ad är vettigare än att åka tillbaka hem och bjuda nin vän på bio i Blå Wingen, tror inte mycket slår det. Så vi fyra cyklade vi till Årsta där bilen stod och började köra ut. På vägen svängde vi in hos farmor och farfar för att kolla om dom hade en klösbräda som mamma kunde få ha medan Zorro bor hos henne i en vecka till nu. Dock så hittade farmor den inte så vi fick åka tomhänta därifrån.

Sen hälsade vi på kossorna och böt däck hos pappa. Anna var amazed över hur stora tjurarna va ändå sa pappa att dom är mindre än vanligt. Efter det åkte vi till mamma för middag och Zorromys. Blev tacos igen, det är aldrig fel. Var bara där i strax under en timme innan vi behövde åka till bion. Var mycket folk på föreställningen så de behövde till och med ta in fler stolar! Riktigt kul att se att det går så bra för vår lilla biograf. Vi kollade på All Inclusive och Annas betyg var bättre än hon trott, mycket rolig var den.

Sen var det bara att köra hem igen, passade på att tanka efter jag släppt av Anna. Gillar att ha en fulltankad bil och när tanken dessutom inte är så stor och alltså inte kostar mycket att fylla den full är det att föredra. Sen är jag stolt över hur duktig jag är på att fickparkera så jag måste få skryta lite. Då jag bodde med mamma i Årsta och hade bil plus jobbade i Almunge och vi bara hade en parkeringsplats som mamma alltid stod på så var det fickparkering som gällde varje dag typ, därför har jag blivit väldigt bra på det. Ola har typ aldrig fickparkerat de få gånger han ska göra det får jag alltid gå ur och vinka åt honom. Men det är ju så man lär sig med. Jessicas bil är väldigt liten och har både kort backlucka och nos så man kan vara ganska modig och får plats på väldigt små ytor med. Det är ganska kul och utmanade att lyckas komma in på de små parkeringsplatserna, det är typ bara så man lyckas få en plats här sent på kvällen, ta en liten plats som ingen annan orkar/kan/vågar trixa in sig på.

Nu är jag hemma och kollar på när Ola spelar lol. Trodde jag skulle börja åtta i morgon men går tydligen ett till fem så blir en skön sovmorgon om det inte är så att Ola kommer tvinga mig skjutsa han till skolan när han börjar vid åtta för jag har ju min cykel i Årsta nu och måste då åka bil till skolan. Hade först tänkt ställa tillbaka bilen hos Angelica men vi bokade besiktningstid på tisdag när vi va hos mamma så då är det lika bra att ha den här tills dess.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer