Life is good to us

Fotboll, Semester, Vinst

Vi har landat och överlevt första dagen i Spanien. Vi har redan hunnit med så mycket på bara några korta timmar. Det började med frukostbuffé vid nio, vi kom till hotellet vid efter halv två på natten så var lagom trött under frukosten. Efter nån timme i solen så kom vi igång. Drinkarna kan ha hjälpt 😉 Vi har all inclusive så all mat och nästan all dricka är gratis.

Vet inte varför jag och Ola fått tre sängar i vårat rum.

Efter frukosten bör vi om och njöt lite av solen och poolen. Strax där efter var det pilkast tävling. Mycket oklara regler och de gick inte så bra för mig i början men sista rundan lyckades at få en dubbel-20 och en trippel-20 i samma omgång! Det var Lasse, Fredrik, jag plus en random som gick vidare till final och på något vis lyckades jag slå en trippel-20 igen! Jag som aldrig lyckas med något sånt, måste vara alla måttliga drinkar. Så jag vann!

Det absolut bästa med den här redan är att vi får oändligt med chips.

Vi har även hunnit med lunch, fotboll, ner till havet, två promenader i området och middag. Det finns otroligt mycket att välja på under buffén på lunchen och middagen. Här kommer vi helt klart må underbart.

Nu sitter vi ute och kollar på spanienmatchen. Folk är inte lika intresserade av matchen som de var när vi va här på vm för fyra år sen men det här är ett lite mer turistigt område. Ska tydligen vara någon slags prisutdelning för pilkastningen ikväll med, får se hur det går.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer