Lillasyster på besök

I torsdags ringde Jessica och frågade om hon kunde komma ner och hälsa på. Hon har precis fått nytt jobb så hon tänkte passa på innan hon börjar jobba igen. I fredags, lagom när vi slutade, kom hon ner och gjorde oss sällskap.

Åt sushi och kebab till middag och spenderade kvällen i soffan. På lördagen hade vi en hel del planerat, Ola skulle försöka byta sina hörlurar igen så jag och Jessica gick runt lite på stans. Hon fick se mitt nya kontor och vi köpte en varm choklad och kaffe vilket verkligen behövdes i kylan. Sen drog vi och kollade på sängar. Vi har hittills inte ägt en egen säng, antingen hyrt möblerat eller lånat av mamma så nu är det dags. Hittade en favorit och vi ska nog slå till idag efter jobbet.

Vi hade även tid att gå på systemet, ställa i ordning Olas nya kontorsplats och så pluggade jag en stund medan Jessica passade på att låna badkaret. Vi firade Jessicas nya jobb (och att vi köpt lägenhet, det är värt att firas många gånger 🤣) med lite champagne och åt flygande Jakob.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer