Lillebror blir gammal

Födelsedag

Ingen tid för storfirande mitt i veckan men jag och Ola fick i alla fall komma över på middag. Vi fick äran att beställa och hämta mat från Liljans Sushi i knivsta på vägen ut. Pappa och Helena hade precis kommit hem från en sväng till Tänndalen så de hade inte tid. Först blev det glögg trotts Rikards protester, klockan var ju efter åtta så han var svinhungrig. Sen blev det sushi för pappa, Helena och Rikard, jag åt kyckling med cashewnötter och Ola åt friterad kyckling.

Efter maten blev vi ju tvungna att testa nya kaffemaskinen. Jag som inte dricker kaffe blev tvingad till en Latte Macchiato. Extra mycket mjölk och en fin kanelsmile ovanpå men ändå inte min grej. Kaffe är ju inte gott asså, kommer nog aldrig lära mig dricka det. Till kaffet blev det dock marängsviss och biskvier, så gott det är. Sen blev det bråttom hem för att hinna med bussen från Årsta där vi fortfarande har bilen ståendes.

Ola släppte mig vid busshållplatsen för han går snabbare än mig och jag stod där och väntade och hoppades på att Ola skulle hinna före bussen. Tillslut så såg jag bussen komma men ingen Ola, så där stod jag och inte visste vad jag skulle göra. Men sen när jag vänder mig om så hade han kommit från andra hållet och var redan på väg in i bussen. Han erkände dock att han fick springa hela vägen och inte hade tid att parkera supersnyggt.

Nu är vi hemma hos Zorro som är redo att hålla oss vakna i några timmar till. Tur att den enda tiden vi har att passa i morgon är tvättid vid elva så det är okej att somna lite senare.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Ablert,
Also, why no sushi för dig?
www.mmmkaaayy.com
MarikaEdith
MarikaEdith,
Gillar inte ris så mycket och de är typ 90% ris plus att jag inte är så förtjust i kall mat 😁
nouw.com/marikaedith
Ablert,
Min första kommentar försvann, men den handlaom att du kunde vart på uplands ikväll
orka.se
MarikaEdith
MarikaEdith,
Uplands hade inte varit gratis 😉
nouw.com/marikaedith