Lördagsmorgon med shopping

Vi hade planer på att cykla ner på stan efter skolan igår men jag var så himla trött när vi var på väg hem vid strax innan fem. Vi sköt på det till lördagsmorgonen istället, även fast vi hade planer på dagen och behövde därför gå upp tidigt och va på stan när de öppnade. Ola fick börja, han behövde nya chinos då de beiga han har är på väg att gå sönder. Han hade fått ett sms i fredags om 20 % rabatt på MQ så vi gick dit. Han hittade chinosarna har brukar köpa, testade, de passade och då var han klar. Det blev även en skjorta för honom, en helblå att ha under kavajen. Skjortan skulle ha kostat 599 men tydligen var den på halva priset vilket vi upptäckte först i kassan så totalpriset för byxorna och skjortan blev 718 kronor.

Sen var det min tur, vi gick till bikbok först för Anna hade tipsat att de hade 100kr rabatt på deras jeans och jag behövde verkligen nya byxor. Testade en hel hög och gick ut och in ur omklädningsrummet, hittade två par som var okej men jag var inte nöjd. Ville inte riktigt lägga 500 kronor på ett par byxor som man inte riktigt är nöjd med.  Vi gick därför till Cubus, plockade på mig sju par byxor in till omklädningsrummet och ville ha alla! Tyvärr fanns tre av dem bara i medium och jag skulle behövt small, blev därför bara tre par byxor tillslut. Tur var väl det för jag hade nog tagit alldeles för lång tid på mig att välja om inte storlekarna hade valt åt mig. Mina tre byxor gick tillslut på 717 kronor. Vi tog sen en snabb lunch på Burger King för vi skulle inte hinna laga lunch.

De tre byxorna jag tillslut köpte. Två av dem är tekniskt sett treggings, alltså jeansleggings typ. Lite tunnare, stretchigare tyg och fakeframfickor. Framfickorna på vanliga byxor är ändå för små för att använda på riktigt så man behöver dem typ inte ändå så är inte någon jättestor skillnad tycker jag.

När vi kom hem var det bara att byta om, snabbsminkning och sen ut genom dörren igen. Vi skulle iväg på dop för Olas brorsbarn. Mer om det i nästa inlägg.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Enköpingsvägen , Örsundsbro

Gillar

Kommentarer