Lugn men varm lördag 🙀

IgÄr hade vi en lugn och skön dag i vÀrmen. Vi kollade pÄ alla tre Oceans, 11, 12 och 13, gick ut med katterna pÄ en promenad, vilket gick vÀldigt bra för att vara första gÄngen med lillan, mer om det i ett eget inlÀgg senare.

Det blev tacosrester till middag men vi var redan sugna pÄ nÄgot innan sÄ vi körde in lökringar i ugnen som vi hade köpt pÄ vÀgen hem frÄn Gleckan. Det var helt okej som förrÀtt.

Jag försökte svalka katterna med blöta handdukar som Sanna tipsat om. BÄda lÄg och sov nÀr jag blötte handdukarna och la en pÄ vardera katt, först gick det bra och bÄda somnade om. NÀr de vaknade sÄ tyckte de inte lika mycket om handdukarna utan kravlade dig ur dem bÄda tvÄ och nu vill ingen av de ha en handduk pÄ sig igen...

Vi fick ju nÄgra droppar regn igÄr sÄ natten var svalare Àn de tidigare vilket var vÀldigt skönt. Men nu har de dropparna redan torkat ut och det Àr stekhett igen. Idag Àr planen att stÀda, kÀnns som att jag gör Det hela tiden men ÀndÄ ser det alltid ut som ett stök hÀr hemma, hur gÄr sÄnt till?

Ha det bÀst!

//Marika

  • NĂ€ra Uppsala

Gillar

Kommentarer