Lugn på en förfest, hur man göra?

Jag är ju mitt i rapportskrivande på projektet i signalbehandlingen, så när Albert bjöd in till förfest dagen innan deadline var man skeptiskt. Jag tänkte att jag måste ändå äta, Ola skulle dit och alla skulle äta pizza, så antingen gick jag den korta sträckan till Albert och åt pizza med dem eller fixade något eget. Såklart man tog pizzan. Tog med fyra cider och tänkte att jag ska inte dricka mer än de så jag kan vara pigg och göra klart projektet i morgon.

Ja, bilden ovan kan ju skvallra om hur bra det gick. Jag råkade ha ner min mobil bakom soffan så drog ut soffan för att nå ner. På soffkanten låg dock grendosan som en lampa satt inkopplad i som då ramlade ner när jag drog ur soffan och ner ramlar lampan, träffar mig i huvudet och den spricker, en av skärvorna river upp ett jack på låret. Väldigt otippat. Albert och Matilda sprang runt och letade efter plåster och sånt ett bra tag men tillslut så tog jag lite papper, la över såret och drog silvertejp runt, det funkade alldeles utmärkt.

När alla sen drog ut hade jag sagt från början att jag ska inte med ut utan dra hem. Vilket jag faktiskt höll mig till så Emil som bor typ granne och jag gick hemåt. Det lät som att det var lång kö överallt och jag hade sagt att folk fick komma hem till oss om det var så. Jag och Emil gick upp och drack lite honungsrom och snackade och hade det nice medan de andra stod i två timmars kö och aldrig kom in. När vi kom hem så drog jag såklart bort silvertejpen och plåstrade om det ordentligt, proffsigt tyckte Emil att det var. Efter att ha pratat några timmar så har Emil dragit hemåt nu och jag ska snart lägga mig. Blir kanske något avsnitt av en serie först.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer