Lunch och träning i solskenet

Det var många som hölls sig ute idag på lunchen och så även vi. Det var varmt att man brände sig nästan fast vi bara var ute i under en timme. Det finns inte mycket till stolar och bord ute men det har aldrig stoppat oss, det är bara att sätta sig i det sköna gräset och njuta av solen.

Seminariet efter lunch gick väl ungefär som det första men nu är det över iaf. Ett mindre måste innan tentorna börjar. Har mycket just nu och försökte skriva en lista på allt som ska göras men har säkert glömt hälften. Har många tentor jag kan skriva nu innan sommaren så måste även prioritera vilka jag borde skriva nu och vilka jag väntar med till augusti. Förutom skolan så har jag intervju i morgon, två matcher den här veckan och två arbetspass nästa vecka. Kommer bli extra viktigt att ta tid till tentaplugget nu när det är så mycket annat att göra och solen har kommit fram så man egentligen bara vill vara ute och slappa.

Jag måste börja tänkta på att ul appen tror att man springer till bussen. Jag hann idag men tyckte att jag gick väldigt mycket i tid och kom ändå bara minuten innan bussen skulle gå. När träningen var slut och vi började gå mot buss/bilar, såg jag bussen åka, tur att det bara är en kvart till nästa. Sitter iaf på bussen nu och lika hungrig idag som jag va igår. Middagen idag går dock snabbare att laga så får nog mat direkt när jag kommer hem istället för att behöva duscha och känna lukten av den goda kycklingen i en halvtimme innan jag faktiskt fick äta.

I morgon har vi inget alls i skolan men jag ska som sagt till Enköping istället. Ola ska till verkstan men han börjar först nio så jag åker en stund innan honom. Är lite nervös och spänd men hoppas på att det kommer gå bra.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vad härligt 😊
www.nouw.com/viktorhognas