Lunch vid havet

Whisky

Tanken var idag att äta lunch på en restaurang i Höganäs där de har det bästa burgarna enligt Charlie och Jessica. Men sen kom de på att eftersom det var en sån fin dag kanske vi borde åka ut till Mölle och äta någon lunch man tar med istället. Sitta och kolla ut över havet i solskenet. Det är en väldigt turistpopulär plats under sommaren. Så efter att vi ätit frukost och packat in alla våra saker i bilen så stannade vi på Ica, plockade ihop varsin sallad och begav oss till Mölle.

Förstår varför det är en populär plats för turister, det var verkligen en underbar utsikt och med solskenet blev det magiskt. Jag förstår dock också varför det är populärt på sommaren och inte lika mycket på vintern. Med några minusgrader och all vind från det öppna havet blev det svinkallt. Men det var det värt.

Sen spenderade vi över sju timmar i bilen på väg hem, två pitstopp på donken för att köpa lite kaffe åt chauffören och lite mat för att minska chansen för en dålig hungerstämning i bilen. När vi äntligen kom hem så plockade vi in allt och Ola hade whiskysampels i postlådan som väntade på honom. Så nu har vi lyckats göra förberedande till mekaniken, smakat på ett sampel och kollat på lite serier. Byta tillbaka bilen och få hit Zorro igen blir först i morgon när mamma åker in för att jobba. Mamma orkade inte åka hela vägen hit ikväll då hon börjar jobba tidigt och vi hade för mycket saker i bilen för att kunna ta det på vägen.

Snyggaste etiketterna hittills på alla sampels som kommit hem!

Nu ska vi somna till lol. Har börjat hosta nu när vi kommit hem, hoppas det är borta i morgon för jag orkar inte bli sjuk. Mamma kommer hit tidigt i morgon men vi börjar inte förrän ett så hoppas vi kan somna om även fast Zorro kommer hit helt pigg.

Ha det bäst!

//Marika

  • Whisky
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer